1- منبع آنتي اکسيدان


C:\Users\Danei\Desktop\axe chaman\2.jpg


دکتر Anju Sood، متخصص تغذيه در بنگلور مي گويد: “چاي سفيد حاوي مقدار زيادي آنتي اکسيدان است که از بدن در مقابل راديکال هاي آزاد که سبب آسيب اکسيداتيو مي شوند، محافظت مي کند.” آنتي اکسيدان ها راديکال هاي آزاد را خنثي مي کنند و سلامت کلي را افزايش مي دهند.


2- کمک به درمان سرطان


C:\Users\Danei\Desktop\axe chaman\3.jpg


چاي سفيد حاوي فلاونوئيدها، يک کلاس آنتي اکسيداني است که رشد سلول هاي سرطاني را مهار کرده و از پيشرفت هاي جديد جلوگيري مي کند. طبق گفته دانشگاه ايالتي اورگان، چاي سفيد يک منبع عالي از ترکيبات مبارزه با سرطان است.



 



3- کاهش کلسترول


دکتر Anju Sood مي گويد:”چاي سفيد باعث کاهش کلسترول بد (LDL) و افزايش کلسترول خوب (HDL) مي شود.” 


4- تقويت سيستم ايمني


دکتر Anju Sood مي افزايد:”کاتچين ها ي موجود در چاي سفيد باعث کاهش التهاب، تنظيم سيستم ايمني بدن و افزايش مقاومت در برابر عفونت مي شوند.”


5- بهبود هضم


C:\Users\Danei\Desktop\axe chaman\4.jpg


چاي سفيد هضم را بهبود مي بخشد، به خصوص هنگامي که از گرفتگي و کرامپ هاي شکمي يا حالت تهوع رنج مي بريد. دکتر Sood مي گويد: “چاي سفيد براي جلوگيري از يبوست مفيد است.”


6- ترويج سلامت قلب


دکتر Manoj K. Ahuja مي گويد: چاي سفيد با محافظت از سيستم گردش خون، خطر بيماري هاي قلبي را کاهش مي دهد. بر طبق مطالعات بسيار، در افرادي که روزانه دو يا چند فنجان چاي سفيد مصرف مي کنند تقريبا 50 درصد احتمال مرگ و مير ناشي از حمله قلبي کاهش پيدا مي کند


7- تقويت حافظه


چاي سفيد حاوي پلي فنول هايي مانند منگنز، روي و سلنيوم است که باعث کاهش خستگي مغز، بهبود حافظه و محافظت از آن مي شود


ادامه مطلب لينک زير:


خواص و مضرات چاي سفيد براي لاغري، پوست و بدن و نحوه مصرف


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

حصّاص شو! خرید و فروش و رهن و اجاره هداياي تبليغاتي تحقیقات بازاریابی معرفی و بررسی محصولات جی ال ایکس نسیم صبا فروش دستگاه تزریق پلاستیک سونلی در ایران مشاوره و راهکار مناسب دانلود فایل Robert